Дунаевцы!!! https://youtu.be/QkJ7853_Wvs

четверг, 15 августа 2019 г.

Военная тайна “ШАРОВОЙ МОЛНИИ”


№22/046838-13П від 19 серпня 2019

Президенту України,
Голові РНБО
 В.О. Зеленському
Звернення
Шановний  Володимире Олександровичу!
Прошу Вас, звернути увагу на проблему відходів від АЕС, які накопичилися та представляють загрозу навколишньому середовищу та населенню України!
На сьогоднішній день, в Україні знаходяться і працюють 15 блоків атомних електростанцій, на яких за час експлуатації, накопичилося на рівні до 30 тис. тонн радіоактивних фільтрів води, яка очищена після першого контуру ядерного реактору, що є критичним що до їхнього безпечного зберігання.
Існуючі на сьогоднішній день у світі технології утилізації ядерних відходів,  які безпосередньо  діють і дозволять проводити роботи по їх довгостроковому захороненню, помістивши попередньо в бетонні блоки або інші види контейнерів тривалого зберігання, без будь-якої можливості їх первинної переробки.
Доводжу до Вашого відома, що розроблена мною унікальна технологія по переробці твердих побутових відходів дозволяє переробляти ці відходи без нанесення шкоди для навколишнього середовища і безпечно для людей. Технологія дозволяє перетворити накопичені радіоактивні фільтри води ядерних реакторів в обсязі на рівні до 30 тисяч тонн в 60 тонн технічного вуглецю, тобто зменшити їх обсяг в 500 разів.
Крім того, дана технологія переробки є надприбутковою: 60 тонн радіоактивного технічного вуглецю можуть бути продані американським партнерам за ціною на рівні 410 мільйонів доларів за одну тонну. Таким чином вартість 60 тонн може скласти приблизно 24 мільярди 600 мільйонів доларів.
Заходи по знищенню раліоактивних відходів можуть бути виконані із залученням фахівців Інституту геохімії навколишнього середовища Національної академії наук України та інших профільних галузевих фахівців НАНУ.
В ході виконання цієї роботи будуть створені  робочі місця в Україні, та наша Держава отримає значний прибуток для розвитку ядерної галузі!
В Євросоюзі також знаходяться аналогічні відходи в обсязі до 80 тис. тонн, які можуть бути перероблені за моєю технологією, особливо у Німеччині.
Прошу Вас, як Президента України та Голову РНБО, розглянути мою пропозицію і створити робочу групу фахівців для вирішення питання ядерної безпеки України.
Пропоную Вам, як Президенту України та Національній Академії Наук України стати співзасновником екологічного проекту: «Життя без сміття на планеті!».

    З повагою, винахідник                                                   
Олександр Єкимовських  







Ответ Президенту, мне и народу Украины от компетентной некомпетентности!!!


Ответ Президенту - "шестерке" вице президента НАНУ, который является слесарем - сантехником, а не директором института. Этим ответом Президент Украины должен воспользоваться, как высшей степени некомпетентными лицами НАНУ обмана Президента государства Украины!!!  

https://youtu.be/Ql-1eOlWkTA

Комментариев нет:

Отправить комментарий